BMAX; Screenprotector met tevredenheidsgarantie

BMAX is opgericht met slechts één doel: het aanbieden van de perfecte screenprotector voor iedere telefoon. Dit is precies de reden waarom wij zelf geen screenprotectors verkopen maar samenwerken met verkooppartners van onze screenprotectors; wij hebben zelf een dagtaak aan het selecteren en inkopen van verschillende screenprotectors om zo tot het beste assortiment te komen.

Dagelijks zijn wij bezig met ons assortiment. We ontvangen veel klantfeedback over onze screenprotectors. Veelal positief, maar ook verbeterpunten. Klantfeedback loopt als rode draad door onze bedrijfsvoering. Wij zijn pas tevreden als de eindklant dat ook is. Wat is goed en wat moet beter? Een screenprotector van BMAX koop je met een tevredenheidsgarantie. Als je niet tevreden bent vernemen we graag (via de verkooppartner) feedback opdat wij met deze feedback aan de slag kunnen.

voorbeeld goede screenprotector

Waarom BMAX?

  • Beste bescherming van jouw smartphone door laatste ontwikkeling

  • Wij selecteren de beste maat screenprotector voor jou

  • Onze screenprotectors plaats je makkelijk en snel

  • Verkrijgbaar in makkelijk en voordelig 2-pack

  • Meer dan 10 jaar ervaring

Wat zeggen onze klanten?

Dubbelpak screenprotector besteld. Een protector bleek stuk. Gebeld, volgende dag een nieuwe in huis met een handgeschreven excuus. Uitstekend.

Alles was prima 🙂

Nel, Bol.com

Beste bescherming

Onze screenprotectors zijn gemaakt om jouw telefoon langdurig te beschermen. Wij beloven een screenprotector die jou beschermt tegen krassen, barsten en vettigheden zoals vingerafdrukken.

Om deze belofte na te komen worden onze screenprotectors vervaardigd uit verschillende materialen. Een hiervan is het bekende geharde glas, ook wel tempered glass genoemd. Wij combineren dit geharde glas samen met nog 3 materialen om tot onze sterke screenprotectors te komen. Zo bestaan onze screenprotectors ook uit een antibarstfolie, welke strak tussen het geharde glas en de hechtingscoating zit. Zo kan voorkomen worden dat de screenprotector bij impact in gevaarlijke glasscherven breekt. Tevens zorgt deze laag er voor dat een groot deel van eventuele frontale impact op de screenprotector niet wordt doorgegeven aan het scherm van jouw telefoon. Zo voorkomen wij gebroken telefoonschermen. Tot slot bestaan onze screenprotectors uit een anti vet coating welke als doel heeft de aanwezigheid van vingerafdrukken en hechting van andere vettigheden tot een minimum te beperken.

Goede afmetingen

Het selecteren van de juiste screenprotector voor de juiste telefoon wordt steeds lastiger. Dit komt door de ontwikkelingen op het gebied van telefoons. Er komen steeds meer telefoons op de markt met gebogen schermen. Dit vormt een uitdaging voor ons als fabrikant.

Er zijn twee soorten gebogen screenprotectors: transparant gebogen screenprotectors en gebogen screenprotectors die de volledige voorkant van de telefoon nabootsen. Eerstgenoemde screenprotector blijft niet altijd goed zitten en is niet geschikt voor een strak telefoonhoesje. De als tweede genoemde screenprotector biedt de gewenste bescherming, bedekt (bijna) de hele voorkant van de telefoon en is geschikt voor een (strak) telefoonhoesje. Zij zijn echter ook een stuk duurder om te produceren.

Wij selecteren de ‘beste’ screenprotector voor jouw telefoon. Hierbij houden we rekening met: duurzaamheid, eenvoud van plaatsen, bescherming en design/vormgeving.

Eenvoudig te plaatsen screenprotectors

Minstens zo belangrijk als een goede bescherming en maat vinden wij de eenvoud waarmee een screenprotector geplaatst kan worden. Het plaatsen van een screenprotector moet geen hogere wiskunde zijn. Daarom streven wij naar een assortiment screenprotectors welke eenvoudig naast de optimale bescherming bieden ook voor iedereen gemakkelijk te plaatsen zijn.

voorbeeld full cover screenprotector